Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

уторак, 2. фебруар 2016.

NLO na tapiseriji - ( The Summer's Triumph Tapestry )Tapiserija je nastala 1538 u gradu Brižu u Belgiji, poznata je i kao tapiserija ,,Letnji trijumf,,. Trenutno se nalazi u Bayerisches National Muzeju

.Ona prikazuje pobedonosni uspon jednog vladara na vlast. Međutim, postoji nešto mnogo zanimljivije sto je prikazano na tapiseriji, sto bi lako mogli da propustite, osim ako se pažljivo gleda - više objekata na nebu, koje imaju klasičan NLO oblik koji je popularizovan u medijima.

Grad Briž je glavni i najveći grad pokrajine Zapadna Flandrija u Flemish regionu Belgije na severozapadu zemlje. Poreklo grada se moze pratiti jos u pred-rimsko doba, a to ga je cinilo metom mnogih invazija zbog svog strateškog položaja.

Ako pogledate na vrhu tapiserije, posebno prema levoj strani, moguće je videti veliki broj 'šešir oblika " letećih objekata u crnoj boji - koje nisu vezane za bilo koje verske opise koje su često viđeni na nebu u drugim srednjovekovnim umetničkim delima.

Neki istoričari su predložili da ovi predmeti predstavljaju simboliku koja pridaje značaj ovom vladaru koji dolazi na vlast i da je imao podršku da je "božanski". Ali, od kada se objekti u obliku diska smatraju kao simbol božanske intervencije? I ako jesu, zašto? Ako su ljudi u toj eri povezivali leteće tanjire sa božanstvom, to znači da su videli takve objekte na nebu i njihovo vidjenje tako povezivali sa "božjim" fenomenom. Naravno, sa druge strane, ima i onih koji tvrde da su ovi neobični šešir oblici, objekti koji su jednostavno neobično izvezeni tamni oblaci ...


Нема коментара:

Постави коментар