Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

уторак, 8. септембар 2015.

Aerodrom Denver - ( Denver Airport Conspiracy Theory )



Nijedan aerodrom na svetu nije toliko okruzem teorijama zavere kao aerodrom u Denveru - DIA. Stotine teorija smisljene su oko ovog aerodroma.

Internacionalni aerodrom u Denveru je započeo sa radom 1995., velikim i dobro organizovanim nizom svečanosti na kojima je prisustvovao društveni vrh Kolorada i SAD-a. Amerikanci su bili ponosni na stvaranje tada najvećeg aerodroma u svetu, koja se prostire na neverovatnih 140 kvadratnih kilometara, i barem još toliko ispod zemlje.Do javnosti nije doprlo mnogo; jedna afera sa gradonacelnikom Grada kojeg je CIA potplatila (!?) sa 1.5 mil. dolara da izda sve potrebne dozvole za gradnju te niz grotesknih murala na zidovima aerodromskih holova. 

- kamen sa posvetom graditeljima ima masonski simbol na sebi i u potpisu „New World Airport Commission”?!

- jedan od velikih murala ima tri kovcega sa mrtvim osobama; u prvom kovcegu je americko-jevrejska djevojcica sa biblijom u ruci, u drugom je americka indijanka, a u poslednjem je crnkinja. U pozadini je spaljen grad i suma, a djevojcica ispred nosi prorocanstvo Maya u ruci koje govori o unistenju civilizacije.

- slijedeci morbidni murali prikazuju ratnika koji macem unistava grad te decu sveta koji predaju svo oruzje u ruke nemackog decaka. Time se, navodno, simbolično prikazuje da nemacki tajni masonski red stoji iza radova u ovom Zapadnom Centru Novog Svjetskog Poretka. 

U jednom delu centralne zgrade aerodroma nalazi se interesantan prikaz crnog Sunca koje kruži oko običnog Sunca. Nepoznato je zašto je dizajner odabrao toliko poznati i notorni znak Vrila ili Tule – tajnog društva čiji su pripadnici uglavnom bili nacisti koji su između ostalog obožavali ikonografiju crnog Sunca.

Prica o aerodromu se nastavlja u mnogo luckastijim i fantasticnim objašnjenjima gradnje aerodroma, podzemnog grada na 4.5 kvadratne milje, 88.5 kvadratnih milja velikoj podzemnoj bazi dubokoj osam nivoa, Sve ovo deluje veoma uznemirujuće, međutim najstrašniji deo cele priče jeste da se ispod svih ovih kompleksa nalaze nekorišćeni podzemni tuneli iste ili veće površine kao i sam aerodrom. Deo služi da smesti transport kofera, međutim velika većina ovog prostora potpuno je prazna i zaštićena debelim armiranim zidovima i teškim čeličnim kapijama. Kako ovaj deo nije otvoren za slikanje, teoretičari zavere razvili su dve teorije:
1. U pitanju su skloništa za vođe Novog svetskog poretka u slučaju neke katastrofe.
2. U pitanju je koncentracioni logor za opoziciju NSP.

Pominje se i Phil Schneider-u koji je radio u supertajnim vojnim podzemnim bazama Area 51 i Dulce (New Mexico), 

Sam glomazni kompleks aerodroma Denver ima neočekivan izgled svastike zbog kojeg se javnost dodatno uskomešala, zbog pritiska javnosti dodat je modul i staza na jednom delu DIA kako bi se razbio izgled svastike. Nisu završeni moduli i staze sa tehničkim zgradama DIA na dva kraka kako bi se javnost umirila.

Godine 1993., skulptor Luis Himenez dobio je narudžbinu za 10-metarsku skulpturu propetog mustanga težine od 4100 kilograma, napravljenog od livenog pleksiglasa. Himenez je umro kada je 2006., pri samom završetku gradnje skulpure, na njega pala nezavršena glava mustanga koja mu je presekla arterije na preponama, nakon čega je umro.

Skulptura je završena prema njegovim planovima i skicama, pa je postavljena na glavnom prilazu aerodromu 2008. godine, uprkos mnogim čudnim detaljima. Ova skulptura je podelila mišljenja zbog crvenih očiju mustanga koje po noći svetle gotovo demonskim odsjajem zahvaljujući snažnim crvenim diodama postavljenim ne mestu očnih duplji.

Još jednom natrag u istoriju. Osnivac Illuminata (1776), Adam Weishaupt iz Bavarske, je autor Protokola o preuzimanju (ili zadržavanju) vlasti na Planeti. Navodno su Protokoli kasnije „podmetnuti” kao jevrejski dokument sa zidovskom strategijom vladanja svijetom, a Illuminati su se skrili unutar „slobodnog zidarstva”.



Нема коментара:

Постави коментар