Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

Uslovi koriscenja

Dopušteno je kopiranje i prenošenje sadržaja uz uslove da se navede izvor (www.bwmistery.blogspot.rs - Najvece svetske misterije) i autori tekstova i snimaka (ako su izričito navedeni), te da se sadržaji koriste u nekomercijalne svrhe i da se ne menjaju. Za delove tekstova koji se preuzimaju i kopiraju vaze ista pravila.

Korišteni/preuzeti sadržaji ne smeju se uključivati među sadržaje koji predstavljaju i potiču rasnu, polnu, versku niti bilo koju drugu diskriminaciju, kao niti jedan odblik nasilja .

Neki od linkova na Blogu vode na stranice drugih internet sajtova i servisa. Te stranice nisu pod nadzorom naseg bloga te on nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.


Blog - Najvece misterije sveta ne zastupa i ne podrzava stavove bilo koje vlasti, političke stranke, crkvene zajednice ili udruzenja  građana. Otvoren je za sva mišljenja koja ne vređaju ljudsku slobodu i prava, kao i moralne vrednosti ljudskih bića.

Tekstovi na blogu su informativno zabavnog karaktera.

1 коментар: