Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 30. март 2015.

Shanti Deva ( The Reincarnation of Shanti Deva )1930. godine, Shanti Deva iz Delhija, Indija, koja je tada imala četiri godine rekla je svojim roditeljima da je nekada živela u mestu zvanom Muttra (sada poznato kao Mathura), da je bila majka troje dece, koja je preminula u toku porođaja, te da joj je prethodno ime bilo Ludgi.

Budući da je devojčica uporno tvrdila kako je ovo istina, njeni roditelji su odlučili da detaljnije istraže njenu priču. Ispostavilo se da postoji selo koje zove Muttra, i da je u njemu žena po imenu Ludgi nedavno umrla.

Odveli su Shanti u selo gde je počela govoriti lokalnim dijalektom i odmah prepoznala muža i decu iz prethodnog života. Čak je odgovorila tačno i na dvadeset i četiri pitanja koja su potvrdila da poznaje sve činjenice o životu Ludgi.

Нема коментара:

Постави коментар