Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

Download
                                 

Znati da znamo što znamo i da ne znamo
što ne znamo pravo je znanje. Toro


Mi zapravo znamo ako malo znamo.
Sa znanjem raste i sumnja. Gete

Kudikamo je bolje znati o svakoj stvari
ponešto nego o jednoj sve. Paskal


Obzirom da vecina ljudi na sva zvona pricaju o nekim "autorskim pravima" - želimo poručiti sledeće: 
BILO koji materijal, knjiga ili video - NISU na SERVERU ili domenu  www.bwmistery.blogspot.com i tako BLOG  ,, Najvece misterije sveta ,, ne krši nikakve zakone o autorskim pravima, niti bilo ko može tužiti autore koji daju samo LINKOVE na sadržaje koje smo našli. Stavljanje LINKOVA nije suprotno niti jednom zakonu, pa se za eventualne pritužbe i sporne stvari obratite vlasnicima tih servera gdje se materijali fizički nalaze.

                                            Ep o Gilgamesu - pdf

                                     Tibetanska knjiga mrtvih - pdf


                               Egipatska knjiga mrtvih - pdf


                          ПОСТАЊЕ или Прва књига Мојсијева - pdf


                                         Biblija - pdf


                                             Mahabharata - pdf


Нема коментара:

Постави коментар