Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

среда, 3. јун 2015.

Rtanj - ( Rtanj pyramid )





Rtanj je najmisterioznije mesto u Evropi i najveća svetska piramida za koju mnogi kažu da nije dovoljno istražena. Navodno je i Adolf Hitler u svoje vreme pokazivao veliko interesovanje za Rtanj.
Odavno postoje različita predanja vezana za Rtanj i ona su uvek privlačila neobičnu pažnju ljudi koji su živeli u njegovom okruženju. Obronke vrha Šiljak krasi endemično bilje (Saturea montana i Saturea satyris) koje raste samo na ovom mestu. O njihovoj lekovitosti već postoje prave legende. Međutim, tokom poslednjih godina pažljivo oko istraživača, uz pomoć savremene tehnologije, uočilo je neke vrlo čudne geometrijske i druge zakonitosti koje ne deluju kao obična igra prirode već kao delo koje su pre mnogo hiljada godina napravile, ipak, ljudske ruke.
 Utvrđeno je da unutar ove planine postoje ogromne podzemne prostorije, a speleolozi su već pronašli više od 17 važnih pećina i odaja ispod zemlje. Utvrđeno je da je na južnoj i severozapadnoj strani planine, ispod vrha Šiljak locirana oko 450 metara visoka šupljina romboidne osnove. Njene stranice dugačke su 250 i 500 metara. Ovaj ogromni podzemni prostor, zauzima istu onu poziciju na kojoj se, na već istraženim piramidama, najčešće nalaze rezonantne komore.
Veliki vertikalni tunel, koji su istraživači prozvali Dimnjak, vodi duboko u utrobu planine, odakle ka površini izlazi izuzetna količina orgonske energije. To je pozitivna energija po ljude i živi svet, i zato je Rtanj poznat kao mesto gde se mnogi isceljuju. Dimnjak je ovalnog oblika prečnika od oko šest metara i zarušen je od samog vrha u dužini od oko 110 metara. Odatle je prohodan u dubinu od čak 450 metara.
Iz ugla energetike piramida ovo je ključni podatak kojim se dokazuje da su rađene intervencije kojima bi se orgonska energija iz nižih speleoloških objekata Rtnja sprovela preko pomenute komore do vrha planine. Kako orgon nema masu, ti otvori bi planski kasnije bili zatvarani jer se energetski protok uspostavio. Geometrija Rtnja još je interesantnija i prepuna je neobičnih ali očiglednih zakonitosti.
Najistaknutiji vrhovi planine su Kusak, Baba i Šiljak, i kada se povežu imaginarnom linijom, formiraju trougao dimenzija čije strane su pet i šest kilometara. Sa samog Šiljka se odvajaju tri kraka koji su zaklonili dva ugla od po 105 i jedan od 150 stepeni. Odkud takva zakonitost, pitaju se istraživači? Jedan krak može vizuelno veoma lako da se isprati u pravoj liniji do dužine od tri kilometra, drugi je dugačak 1.500 metara, a treći 750 metara.
Sasvim je jasno da građevina sa ovakvim svojstvima nije mogla nastati kao rezultat prirodnih procesa, nego je to veštačka građevina nastala pažljivim planiranjem njenog oblika i lokacije i izgrađena još u praistoriji nama nepoznatom tehnologijom.
Merenja su utvrdila da na Rtnju postoje neprekidne promene energetskih polja. Vrh Rtnja – Šiljak uglavnom upija energiju, dok mesto “Svetilište” u podnožju planine, uglavnom zrači. Energija izbija iz Rtnja vertikalno, u visokom vibratornom spektru, karakterističnom za bionergetska iscelenja.
Istovremeno, energija koja postoji oko Rtnja kreće se spiralno. Štaviše, ako bismo maketu Keopsove piramide “preklopili” preko Rtnja, uvideli bismo kako se mnoge proporcije poklapaju. Postoje još neke neobične zakonitosti koje nikako ne možemo da smatramo slučajnošću. Tako je bosanska piramida, u Visokom, udaljena od Rtnja tačno 300 kilometara, a poznato je da se orgonska energija kreće upravo u tom pravcu. Na raskršću dveju piramida nalazi se Ovčarsko-kablarska klisura, poznata kao stecište ovakve energije.
Većinski sadržaj u geomorfološkoj strukturi Rtnja je krečnjak bogat silicijumom, koji molekularno jeste kristalna piramida, kojoj međusobni uticaji odbijajućih i privlačećih magnetnih polja daju osobine današnjih kondenzatora.
Ova istraživanja dve najveće evropske piramide: Rtnja i piramide u Visokom (BiH), dokazuju da je čovečanstvo mnogo starije nego što su nas učili. One su nepobitni dokaz da je čovek stvarao gigantske građevine još u vreme koje danas smatramo praistorijom.

33 коментара:

  1. Što se tiče velikog reda Iluminata u jedinstvenoj zemlji i svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti svoje izgubljene snove, kao i gdje možete vidjeti svjetlo bogatstva i sreće bez žrtvovanja krvi , I mi također plaćamo iznos od 550.000 dolara kako bismo pozdravili sve nove članove kada se pridruže bratstvu, kao i dom izbora i lokacije s ulaganjima, zajedno s ovom šansom u životu da bude slavna.

    PREDNOSTI DAJU SE NOVIM ČLANIMA KOJI SE PRIDRUŽUJU.
    1. Novčana nagrada od 550.000 USD.
    2. Novi uglađeni san CAR vrijedan 150.000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana s pet najboljih u svijetu.
    Čelnici i pet najpoznatijih osoba na svijetu. Ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte agenta putem: +2348026905065

    ОдговориИзбриши
  2. Što se tiče velikog reda Iluminata u jedinstvenoj zemlji i svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti svoje izgubljene snove, kao i gdje možete vidjeti svjetlo bogatstva i sreće bez žrtvovanja krvi , I mi također plaćamo iznos od 550.000 dolara kako bismo pozdravili sve nove članove kada se pridruže bratstvu, kao i dom izbora i lokacije s ulaganjima, zajedno s ovom šansom u životu da bude slavna.

    PREDNOSTI DAJU SE NOVIM ČLANIMA KOJI SE PRIDRUŽUJU.
    1. Novčana nagrada od 550.000 USD.
    2. Novi uglađeni san CAR vrijedan 150.000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana s pet najboljih u svijetu.
    Čelnici i pet najpoznatijih osoba na svijetu. Ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte agenta putem: +2348026905065

    ОдговориИзбриши
  3. Pozdravi od VELIKOG REDA ILLUMINATA do ujedinjene države i cijelog svijeta, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti svoje izgubljene snove, ali i gdje možete vidjeti svjetlo bogatstva i sreće bez ikakve krvne žrtve. I mi također plaćamo iznos od 650.000 USD kako bismo prihvatili sve nove članove koji se pridružuju bratstvu i kući po izboru i mjestu s investicijama, zajedno s ovom mogućnošću u životu da budu slavni.

    PREDNOSTI DAJU SE NOVIM ČLANIMA KOJI SE PRIDRUŽUJU ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada od USD 650.000 USD.
    2. Novi uglađeni san CAR u vrijednosti od USD $ 150,000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana s pet najboljih na svijetu.
    Vođe i 5 najvažnijih slavnih osoba na svijetu. Ako ste zainteresirani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte = greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; ovo iluminatsko bratstvo kojem se možete pridružiti s bilo kojeg mjesta u svijetu Indije, Turske, Afrike, Sjedinjenih Država, Malezije,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Aziji, Australiji itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  4. PRIDRUŽITE ILLUMINATI BRODARSTVO ZA BOGATOST, FAME I SVE OKRUGLI USPJEH. PRIDRUŽITE SE DANAS I IMATE SVE VAŠE ŽELJE U ŽIVOTU. NO HUMAN SACRIFICE:

    OTVORENI FESTIVAL JE OVDJE PONOVNO! Pridružite se ILLUMINATI BROTHERHOOD-u danas za bogatstvo, slavu, moć i uspjeh. Svaki novi (novi) član (i) dobiva neporecivu nagradu od 2.000.000 američkih dolara pored ostalih materijalnih pogodnosti nakon pokretanja. Svrha gore navedene financijske nagrade je pomoći novom članu da se uklopi u klasu i status članova kluba. Novi član (i) također primaju $ 75000 američkih dolara kao mjesečnu plaću. Imajte na umu da što više odlazite u društvo, to će vam život postati bolji. Pridružite nam se danas i postanite bogati, slavni i uspješni. Za više informacija, kontaktirajte nas s detaljima prikazanim u nastavku. Kontaktirajte nas danas dok vas pripremamo za vašu inicijaciju.
    Dobro iskoristite ovu veliku priliku i imate sve svoje želje u životu.

    E-pošta: Williamroberhail666@gmail.com
    WhatsApp: +2348147766277
    Kontakt: +2348078351159

    ОдговориИзбриши
  5. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez bilo koja žrtva krvi. I tokom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, dobrodošli ste u svijet u zavisnosti od svoje rase, religije i nacionalnosti, DOBRODOŠLI VAM Dvorana slave i dobrote.
    Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE.

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez bilo koja žrtva krvi. I tokom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, dobrodošli ste u svijet u zavisnosti od svoje rase, religije i nacionalnosti, DOBRODOŠLI VAM Dvorana slave i dobrote.
    Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE.666

    ОдговориИзбриши
  7. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A također plaćamo iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove dok se pridruže bratstvu, a također i kuću po njihovom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih slavnih. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  8. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlo bogatstva i sreće bez bilo kakva žrtva krvi. I tijekom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARIJE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, svi ste dobrodošli u svoju rasu, religiju i etničku pripadnost, DOBRODOŠLI VAM Dvorana slave i dobrote.
    Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE.666

    ОдговориИзбриши
  9. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A također plaćamo iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove dok se pridruže bratstvu, a također i kuću po njihovom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih slavnih. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  10. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI u Sjedinjene Države i svijet, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NARUDŽBE gdje možete oporaviti izgubljene snove i također gdje možete vidjeti svjetlo bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. I tijekom godina imamo svjetske vođe, milijarde, milijarde, znanstvenike, SUPERSTARS i sva djela života, dobrodošli ste u svijet ovisno o vašoj rasi, religiji i nacionalnosti, DOBRODOŠLI vam Dvorana slavnih i dobrote.
    Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATES UJEDINJENE DRŽAVE.666

    ОдговориИзбриши
  11. Pozdrav iz velikog reda iluminata ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete obnoviti svoje izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove dok se pridruže bratstvu, ali i kući po svom izboru i lokaciji sa ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili neispravnim.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih slavnih. Ako ste zainteresovani, obratite se na prethodnu adresu e-pošte:
    greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija, Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija, Singapur, Kanada,
    itd.


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATE United States

    ОдговориИзбриши
  12. Pozdrav iz velikog reda iluminata ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete obnoviti svoje izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove dok se pridruže bratstvu, ali i kući po svom izboru i lokaciji sa ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili neispravnim.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih slavnih. Ako ste zainteresovani, obratite se na prethodnu adresu e-pošte:
    greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija, Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija, Singapur, Kanada,
    itd.


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATE United States

    ОдговориИзбриши
  13. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A također plaćamo iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove dok se pridruže bratstvu, a također i kuću po njihovom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih slavnih. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  14. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciju s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih slavnih. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  15. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciju s investicijama, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih poznatih ličnosti. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  16. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI sjedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A također plaćamo iznos od 650.000 USD za dobrodošlicu svim novim članovima jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom prilika u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA koji se pridružuju ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka s 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najvažnijih svjetskih slavnih. Ako vas zanima, obratite se na prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; ovo iluminatsko bratstvo kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  17. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciju s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih poznatih ličnosti. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  18. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI sjedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A također plaćamo iznos od 650.000 USD za dobrodošlicu svim novim članovima jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom prilika u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA koji se pridružuju ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka s 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najvažnijih svjetskih slavnih. Ako vas zanima, obratite se na prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to iluminatsko bratstvo kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  19. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI sjedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A također plaćamo iznos od 650.000 USD za dobrodošlicu svim novim članovima jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom prilika u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA koji se pridružuju ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka s 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najvažnijih svjetskih slavnih. Ako vas zanima, obratite se na prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to iluminatsko bratstvo kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  20. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciju s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih poznatih ličnosti. Ako ste zainteresovani, obratite se na prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  21. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI sjedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom prilika u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA koji se pridružuju ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka s 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najvažnijih svjetskih slavnih. Ako vas zanima, obratite se na prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; ovo iluminatsko bratstvo kojem se možete pridružiti iz bilo kojeg mjesta na svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  22. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciju s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih poznatih ličnosti. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  23. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciju s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih poznatih ličnosti. Ako ste zainteresovani, obratite se na prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  24. Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu iluminata gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete vidjeti svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve žrtve krvi. A plaćamo i iznos od 650.000 USD kako bismo pozdravili sve nove članove jer se pridruže bratstvu, a također i kuću po vlastitom izboru i lokaciji s ulaganjima, zajedno s ovom mogućnošću u životu da oni budu poznati.

    PREDNOSTI DOĐUJU NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada u iznosu od 650 000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR u vrijednosti od 150 000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u državi po vašem izboru.
    Mjesec dana sastanka sa 5 najboljih na svijetu.
    Lideri i 5 najznačajnijih svjetskih poznatih ličnosti. Ako ste zainteresovani, molimo kontaktirajte prethodnu adresu e-pošte: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; to bratstvo iluminata kojem se možete pridružiti bilo gdje u svijetu Indija, Turska, Afrika, Sjedinjene Države, Malezija,
    Dubai, Kuvajt, Velika Britanija, Austrija, Njemačka, Europa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  25. Ste poslovnež, politik, glasba, študent
    in hoče
    biti bogat, močan in znan v življenju
    potrebujejo moč
    za dosego svojih sanj lahko dosežete svoje
    sanje za a
    član Iluminatov. s tem si vse
    sanje in
    želje srca, ki jih je mogoče v celoti doseči, če
    Resnično si želim
    biti član velikih imen
    Razsvetlite torej
    se lahko obrnete (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Države ............ ..... ............................. Država.
    ali
    pokličite gospodično Sarah in dodajte lahko še kaj na app +2348104857337 hvala

    ОдговориИзбриши
  26. POSTUPAK ZA SASTAVLJANJE VELIKOG TEMPLE ILLUMINATI NOVCA I SNAGE, PRIDRUŽITE SE VELIKOJ ILLUMINATI BROTHERHOOD LJUBAVI danas, WhatsApp naš agent +1 470 543 5889 ili poštom ili razglednicom (greastestilluminati4@gmail.com)
    Jeste li muškarac ili poslovna žena, političar, glazbenik, student, želite li u životu biti bogati, poznati, moćni? Pridružite se bogosluženjima IlluminatiFraternity već danas i odmah nabavite bogat iznos. 1 milijun dolara tjedno kada postanete član bratstva i slobodne kuće. bilo gdje gdje odlučite živjeti u ovom svijetu, a također primate 350.000 dolara kao svoj mjesečni prihod.
    PREDNOSTI NUDENE NOVIM ČLANOVIMA KOJI SU se pridružili ILLUMINATI.1. Novčana nagrada od 120.000 USD.2. Novi automobil Sleek Dream za 150.0003 USD. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru. Rezerviran sastanak s najboljim 5 na svijetu. Voditelji i top 5 poznatih osoba na svijetu. Ako ste zainteresirani, nazovite agenta +1 470 543 5889 ili mu pošaljite poruku preko whatsapp-a na + 1 470 543 5889 ili nam također možete poslati e-poštu s tim, (greastestilluminati4@gmail.com) za neposrednu internetsku inicijaciju.


    SVAKO JE TOTALNO DOBRODOŠLI.

    ОдговориИзбриши

  27. Pozdrav iz velikog reda prosvijetljenog u ujedinjenoj državi i širom svijeta, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete obnoviti svoje izgubljene snove, a također ugledati svjetlo bogatstva i sreće bez ikakvih krvnih žrtava. A također plaćamo 550 000 američkih dolara kako bismo pozdravili sve nove članove kad se pridruže bratstvu, kao i dom po vašem izboru i mjestu s investicijama, zajedno s ovom životnom šansom da postanete poznati.

    PREDNOSTI DAJU SE NOVIM ČLANOVIMA KOJI SE PRIDRUŽE.
    1. Novčana nagrada od 550.000 USD.
    2. Novi Sleek Dream CAR vrijedan 150.000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec s prvih pet na svijetu.
    Vođe i pet najvažnijih svjetskih zvijezda. Ako ste zainteresirani, obratite se prethodnoj e-adresi = watsapp +2348128463598 ili e-pošti: greatilluminatibrotherhood198@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  28. Pozdrav iz VELIKOG REDA ILUMINATA ujedinjenoj državi i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu Iluminata gdje možete povratiti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlost bogatstva i sreće bez ikakve krvne žrtve. Takođe plaćamo iznos od 650.000 USD da pozdravimo sve nove članove koji se pridruže bratstvu, a takođe i kuću po njihovom izboru i lokaciji sa investicijama, zajedno sa ovom životnom prilikom da budu poznati.

    PREDNOSTI DANA NOVIM ČLANOVIMA KOJI SE PRIDRUŽUJU ILLUMINATI.
    1. Novčana nagrada od 650.000 USD.
    2. Novi automobil Sleek Dream procijenjen na 250.000 USD
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Mjesec sastanka sa pet najboljih na svijetu. U Bohemian Grove Mjesečna uplata od 1.000.000 USD na vaš bankovni račun svakog mjeseca kao član
    Vođe i 5 najvažnijih slavnih na svijetu. Ako ste zainteresirani, obratite se prethodnoj e-mail adresi: greatilluminate99@gmail.com



    BILJEŠKA; ovo bratstvo Iluminata kojem se možete pridružiti s bilo kojeg mjesta na svijetu Indije, Turske, Afrike, Sjedinjenih Država, Malezije,
    Dubai, Kuvajt, Ujedinjeno Kraljevstvo, Austrija, Njemačka, Evropa. Azija, Australija itd.,


    Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

    ОдговориИзбриши
  29. OVO JE OSVJETNA SLUŽBENA PORUKA NA SVIJETU: NE POTREBUJE LJUDSKE ŽRTVE I ILLUMINATI TAKOĐE NE TRAŽE NAKNADU ZA REGISTRACIJU Možete se obratiti agentu hrama putem WhatsAppa: +44 151-808-0064
    Jeste li poslovni čovjek, političar, pastor, glazbenik? Želite biti bogati,
    poznati, moćni u životu, pridružite se kultu bratstva Iluminata
    danas i dobiti bogati trenutni iznos od. 1 milijun dolara tjedno i besplatno
    Automobil gdje god odlučite živjeti na ovome svijetu i zaraditi čak $
    1.000.000 kao vaša korist za započinjanje novog života.

    Morate imati najmanje 20 godina da biste mogli kontaktirati naše partnereE-mail: worldillluminatitemple666@gmail.com ili whatsapp +44 [151-808-0064]

    ОдговориИзбриши
  30. OVO JE SLUŽBENA PORUKA OD ILLUMINATIJA DO SVIJETA
    NAPOMENA: NIJE UKLJUČENO LJUDSKO ŽRTVOVANJE
    Agenta hrama možete kontaktirati putem WhatsAppa: (+905526952390)

    Jeste li poslovni čovjek ili žena, političar, glazbenik, student? Želite li biti bogati, slavni, moćni u životu, pridružite se danas kultu bratstva Iluminata i dobit ćete trenutni bogati iznos. Milijun dolara u tjednu i besplatan dom. Bilo gdje da odlučite živjeti na ovom svijetu i uz to primati 90 000 000 dolara mjesečno kao plaću ...

    Pogodnosti za nove članove koji postanu članovi Iluminata.
    1. Kuća u bilo kojoj zemlji po vašem izboru.
    2. Novi automobil iz snova procijenjen na 60 000 000 USD.
    3. Prilika za upoznavanje najbogatijih ljudi na svijetu.

    Morate biti stariji od 20 godina da biste mogli kontaktirati naše partnere
    E-adresa: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ОдговориИзбриши
  31. OVO JE SLUŽBENA PORUKA OD ILLUMINATIJA DO SVIJETA
    NAPOMENA: NIJE UKLJUČENO LJUDSKO ŽRTVOVANJE
    Agenta hrama možete kontaktirati putem WhatsAppa: (+905526952390)

    Jeste li poslovni čovjek ili žena, političar, glazbenik, student? Želite li biti bogati, slavni, moćni u životu, pridružite se danas kultu bratstva Iluminata i dobit ćete trenutni bogati iznos. Milijun dolara u tjednu i besplatan dom. Bilo gdje da odlučite živjeti na ovom svijetu i uz to primati 90 000 000 dolara mjesečno kao plaću ...

    Pogodnosti za nove članove koji postanu članovi Iluminata.
    1. Kuća u bilo kojoj zemlji po vašem izboru.
    2. Novi automobil iz snova procijenjen na 60 000 000 USD.
    3. Prilika za upoznavanje najbogatijih ljudi na svijetu.

    Morate biti stariji od 20 godina da biste mogli kontaktirati naše partnere
    E-adresa: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ОдговориИзбриши
  32. (KHRISNA KULT BOGATSTVA I SLAVE)
    Ako se kaže da je hindi madali, ustvari kung minsan ito je talagang masakit, ngunit walang mas masitit kaysa sa nakikita an iyong sarili sa isang lugar taon taon, nang walang anumang makabuluhang pag-magang talagang maaari mong mapanagutan ang iyong sarili at kumuha ng isang hakbang patungo sa pagsulong. Magagawa mong kontrolira iyong buhay. Na ginagarantiyahan ko na sa isang maikling panahon ng iyong buhay ay magiging mas kakaiba kaysa sa ngayon.
    Maaari kang kumunsulta sa dakilang orasan ng KHRISNA para sa lahat ng iyong mga pangangailangan sa espiritu o sumali sa aming lihim na kapatiran para isang mas mabuting buhay. Ljubavni pozivi su uglavnom slabi za svjetlosni poziv Whatsappa +971544105744

    ОдговориИзбриши
  33. PROCEDURA ZA SKUPŠTINU ILUMINATA U VELIKOM HRAMU NOVCA I MOĆI, PRIDRUŽITE SE VELIKOM ILUMINATSKOM BRATSTVU LJUBAVI DANAS, putem gmaila (greastestilluminati4@gmail.com),
    whatsapp +234 705 048 2264 ili telegram +234 705 048 2264
    Jeste li poslovni čovjek ili žena, političar, glazbenik, student, želite li biti bogati, slavni, moćni u životu? Pridružite se kultovima IlluminatiFraternity danas i odmah osvojite bogatu svotu. 1 milijun dolara tjedno kada postanete članica sestrinstva i besplatan dom. gdje god odlučite živjeti u ovom svijetu i također ćete dobiti 350.000 $ kao svoj mjesečni prihod.
    POGODNOSTI PONUĐENE NOVIM ČLANOVIMA KOJI SE PRIDRUŽE ILUMINATU
    1. Novčana nagrada od 1.000.000 USD
    2. Novi automobil Sleek Dream procijenjen na 150.000 dolara
    3. Kuća iz snova kupljena u zemlji po vašem izboru.
    Rezerviran termin kod 5 najboljih na svijetu. Voditelji i Top 5 slavnih na svijetu. Ako ste zainteresirani, pošaljite nam e-poruku na (greastestillluminati4@gmail.com), WhatsApp +234 705 048 2264 ili telegram na +234 705 048 2264 za trenutnu online inicijaciju.


    SVI SU POTPUNO DOBRODOŠLI.

    ОдговориИзбриши