Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

уторак, 14. јул 2015.

Aurora - ( Mystery Aircraft - Aurora )To da Sjedinjene Američke Države sprovode "crne projekte" nije nikakva tajna. Crni projekti su projekti koji se smatraju strogo poverljivim. Oni su toliko tajna da vlada neće ni priznati da oni postoje i da krije detalje budžeta projekta ili obmanjuje javnost dajući lažne podatke o projektu. Vojni / Industrijski kompleks razumljivo zahteva da postoje ovi projekti. Jedan od tih tajnih projekata se zove "Aurora". Prvi put ovo se ime spominje u finansijskim dokumentima 1985. godine. Ovo je najtajnije hipersonično američko vazdušno oružje, vanzemaljskog oblika – trouglastog, crne boje.
Aurora projekat je trebalo da budeprojekat za stvaranje ultra high-speed aviona, verovatno bez ljudske posade,koji su u stanju da razviju brzine veće od 6 Maha.
U avgustu 2009. Kris Gibson, inženjer na naftnoj bušotini u severnom Atlantiku, primetio je neobičnu formaciju na nebu. Sastojala se od letelice sa gorivom, dva bombardera i četvrte u obliku jednakokrakog trougla. Inženjer je poznavao sve tipove letelica, ali nikada nije video nešto ovako. Da li je to možda bila „Aurora“? Uvek se govorilo o testiranju supersoničnih letelica, ali nikada nisu obelodanjeni dokazi o tome. Ipak, izvestan broj činjenica ukazuje na postojanje takve vrste aviona.

U junu 2011. stanovnici nekoliko gradova južne Kalifornije su prijavili kako su čuli zvuke avionskih motora i supersonične eksplozije, registrovane i od seizmičkih instrumenata. U Teksasu je maja prošle godine jedan fotograf slikao trag čudnog isparenja na nebu (slične fotografije napravljene su nad Beogradom 5. februara ove godine): duž uske linije, na jednakim razmacima, bili su poređani dimni oblačići. Nekoliko dana kasnije, kontrolori avionskog saobraćaja iz britanskog Kraljevskog vazduhoplovstva primetili su takav trag nad vojnom bazom u Mekrihanišu (Škotska). Stručnjaci se slažu da znakovi ukazuju na tzv. pulsirajući detonacijski pogon koji kao gorivo koristi mešavinu oksidatora metana.

Нема коментара:

Постави коментар