Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

уторак, 14. јул 2015.

Oblast 51 - ( Area 51 )



Oblast 51 (eng. Area 51) je američka vojna baza u Nevadi, oko 180 kilometaraod Las Vegasa. Nastala je 1955. godine. To je visoko čuvana baza za ispitivanje aviona i novih oružja. Zbog te visoke tajnosti došlo se i do sumnje da se ovde vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima. Postoje neke pojedinačne izjave i različita viđenja čudnih pojava u okolini baze. Približavanja bazi su dokazali da je baza još uvek aktivna. Po ovoj oblasti napravljene su i neke računarske igre.

Činjenica da je baza tajna, i da se sprovode testovi nad tajnim avionima, zajedno sa prijavama o neobičnim fenomenima dovela je do toga da Oblast 51 postane glavni fokus za istražitelje NLO-a i drugih teorija zavere. U takvim teorija ma se spiminju sledeća istraživanja:
Skladištenje i ispitivanje oborenih vanzemaljskih letelica (uključujući i materijal navodno pronađen kod Rozvela), proučavanje vanzemaljaca (živih i mrtvih) i proizvodnja letelica baziranim na vanzemaljskim.
Sastanci ili zajednički poslovi za vanzemaljcima.
Razvoj egzotičnog oružja.
Razvoj sredstava za kontrolu vremena.
Razvoj tehnologije za putovanje kroz vreme i teleportovanje.
Razvoj neobičnog i egzotičnog pogonskog sistema koji se odnosi na Aurora (aircraft) program.

Spominju se i podzemni centri za istraživanje, interkontinentalna podzemna železnica, pista koja nestaje i druge stvari bazirane na vanzemaljskoj tehnologiji.

Veterani eksperimentalnih projekata kao što su OKSKART i NERVA u Oblasti 51 se slažu da su ti testovi mogli da izazobu priče o NLO zato što je bilo čak 2850 OKSKART-ovih letova.

Veruje se da su te razne priče u stvari pomogle da se održi tajnost Oblasti 51. Iako veterani odbacuju postojanje podzemne železnice, u Oblasti 51 se i dalje velik broj eksperimenata izvodi pod zemljom.

Bob Lazar tvrdi da je radio u Sektoru 4 u Oblasti 51, koji se kako on kaže nalazio kod Papus jezera. Lazar tvrdi da je radio sa vanzemaljskom letelicom koju je tada posedovala vlada SAD

Dokumentarni film iz 1996, Drimlend, poseduje intervju sa inženjerom starim 71 godinu. On tvrdi da je bio zaposlen u Oblasti 51 tokom 1950ih i da je radio na Simulatoru Letećeg Diska, baziranom na srušenoj vanzemaljskoj letelici koji bi bio korišćen za obuku vojnih pilota SAD. Tvrdi i da je radio sa vanzemaljcem po imenu Džej-Rod (engl. J-Rod)

Den tvrdi da je 2005 radio u Oblasti 51 i bio zadužen za kloniranje vanzemaljskih virusa, takođe kaže da je radio sa vanzemaljcem po imenu Džej Rod

1 коментар:

  1. 1. Area 51 se u trenutku gradnje zvala Rajski ranč, da bi posle postala poznata samo kao Ranč, a to je napravljeno kako bi se što lakše privuklo građevinske radnike koji nisu bili previše oduševljeni perspektivom gradilišta usred ničega

    2. Oko ciele baze postavljeni su senzori pokreta, a duž cele oblasti patrolira unajmljeno osiguranje poznato pdo imenom kao "Camo Dudes", zbog kamuflažnih uniformama u kojima patroliraju

    3. U blizini baze Area 51 (Oblasti 51" nalazi se SF javna kuća u kojem se klijenti mogu obući kao, recimo, Darth Vader ili spavati s ženskim storm troopericama.

    4. Postojanje Area 51 vlada SAD je službeno priznala tek pre nešto više od 2 godine - 2013. godine! CIA tvrdi da se radi o mestu za testiranje vazdušnoh i tehnologija nadzora.Da li je tako ili ne postavlja se pitanje više od 50 godina ?

    5. Iz baze su često poletali mlazni avioni prema ostalim bazama u SAD, a oni koji su letjeli u Maine u povratku su nosili tovare jastoga za kantinu unutar baze.?!

    6. Vazdušni prostor oko Area 51 poznat je pod kodnim imenom "R-4808" i površine je 37x40 kilometara. Neautorizobvani letovi ovim vazdušnim prostorom povlači za sobom vojni sud i dugogodišnji zatvor.

    7. Zabavni sadržaji u bazi su skromni - tenisko igralište od cementa i kuglana ( a šta je ispod toga bog i vosjka SAD-a samo znaju!). Radio talasi su dolazili do baze samo naveče a nema ni TV signala.

    8. U blizini Oblasti 51 napravljen je najveći atmosferski nuklearni test u istoriji, na lokaciji Yucca Flats, jačine 5 bombi bačenih na Hiroshimu!

    9. Američka vojska trebala je osigurati ljude i opremu za film Dan nezavisnosti, ali kako se u filmu spominje Area 51, odustali su od pomoći filsmnkoj ekipi.Pitajte se zašto?

    10. Sovjetski špijunski avioni navodno su snimali Area 51 u infracrvenom spektru, jer je baza bila prepuna kartonskih maketa za zavaravanje

    ОдговориИзбриши