Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

недеља, 12. јул 2015.

Loladof tanjir - ( The Lolladoff Plate )



O vanzemaljskoj civilizaciji na Zemlji, ili narodu Čopa, u evropskoj javnosti prvi put se čulo posle Drugog svetskog rata, 1947. godine, kada je engleskom arheologu dr Robinu Evansu njegov poljski kolega profesor Loladof pokazao neobični kameni disk koji je kupio u severnoj Indiji.

Ovaj tanjir je 12.000 godina star kamen pronađen u Nepalu. Izgleda da nije Egipat jedini koji je bio posećen od strane malih zelenih. Na tanjiru je prikazan leteći brod u obliku diska, ali i figura koja podseća na čovekolikog došljaka iz svemira.

Objasnio je da kamen potiče od misterioznog naroda Čopa, koji ga koristi tokom religijskih rituala. Dr Evans je odlučio da smesta otputuje na Tibet, gde ga je primio dalaj-lama i zaželeo mu srećan put u nepristupačni region Bajan Kara Ula, severoistočno od Himalaja, na granici sa Kinom.
Kada su stigli do određene tačke, tibetantski vodiči napustili su engleskog naučnika sa obrazloženjem da se dalje prostire sveta zemlja Čopa. Evans je sam stigao na cilj i sreo se sa pripadnicima tog tajanstvenog naroda, čiji današnji predstavnici, kako je saznao, potiču od vanzemaljske civilizacije.
Prema priči predstavnika Čopa sa kojima se susreo dr Evans, njihovi preci došli su na Zemlju sa planete Sci iz sazvežđa Sirijus. Prvi put su posetili našu planetu pre 20.000 godina, a sledeće sletanje na zemlju bilo je prinudno: morali su da se prizemlje zbog kvara na svemirskom brodu, nakon čega nisu mogli da se vrate na matičnu planetu.

Havarija se dogodila na teritoriji Kine u blizini tajanstvenih piramida koje kineske vlasti skrivaju od znatiželjnika, a tu je i i groblje sa ostacima poginulih vanzemaljaca. Desetak preživelih bića – Čopa, povuklo se u pećine u nepristupačnim predelima Himalaja, izbegavajući dugo kontakt sa domorocima.
Dr Evans je naslikao vladara ovoga malog naroda i njegovu suprugu, i po povratku u Englesku sačinio je izveštaj o svojoj ekspediciji. Međutim, o tome nije javno govorio sve do smrti 1974. godine, a četiri godine kasnije pisac XDavid AgamonX objavio je knjigu “Bogovi u egzilu” u kojoj podrobno opisuje Evansova iskustva.

Нема коментара:

Постави коментар