Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Celija 14D ( The Ghosts of Alcatraz )




Zbog manjeg prekrsaja jedan covek biva sam zatvoren u celiji 14 D. Nakon svega nekoliko trenutaka covek je poceo vristati. Tvrdio je kako je s njim u celiji cudoviste sa svetlecim ocima. Price o duhovima tih ukletih hodnika nisu bile retkost, no cuvari su ih smatrali cistim besmislicama i pricama za zabavu, tako da se niko nije obazirao na urlanje "napadnutog" coveka iz celije 14 D. Vristanje se nastavilo dugo u noc, sve dok naglo nije prestalo. Ujutro je jadnik pronadjen mrtav, ukocenog i prestravljenog izraza lica, sa vidljivim otiscima saka oko vrata. Autopsijom je utvrdjeno kako modrice koje su nastale usled gusenja nisu bile delo ruku tog coveka, odnosno ne radi se o samo-zadavljenju. Nesto je udavilo tog coveka, nesto sto je ostalo zakljucano u celiji, nesto sto kazu i danas vreba iz celije 14D..

Od zatvaranja zatvora, mnogi tvrde da čuju čudne zvukove, krike, plač i često se te pojave događaju u zatvorskim blokovima. Neobjašnjivi koraci i stenjanje se prijavljuje u blokovima A i B. Blok C navodno progoni duh bivšeg logoraša Abia Maldovitza koji je ubijen u perionici. Dana 5. septembra 1984. rendžer je noć u zatvoru proveo sam. Tada na ostrvu nije bilo nikog osim njega. Probudila su ga otvaranja vrata u C-bloku, ali nije našao uzrok za to. Otvaranje vrata se nastavilo i u drugoj noći.

D-blok se smatra paranormalnim a istražitelji kažu kako se u ovom bloku dešava najviše aktivnosti u zatvoru. 4 od ukupno 42 ćelije u ovom bloku se smatraju ukletima i neobjašnjivi glasovi su prijavljeni u ćelijama 11, 12 i 13. Ćelija 14-D bila je ćelija za najgore kažnjene zatvorenike u Alkatrazu. Ona se smatra najukletijom. Mnogi kažu da je u toj ćeliji uvek hladno pa čak i leti.



                                 

1 коментар:

  1. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Výměna kdekoli - Váš čas je peníze. Obchodujte na počítači, tabletu a mobilu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    ОдговориИзбриши