Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

петак, 10. април 2015.

Kineski kod na zlatnim polugama1933., sedam zlatnih poluga su navodno izdate generalu Vangu u Šangaju, Kina. Ove zlatne poluge izgleda da predstavljaju metalna uverenja u vezi sa bankovnim depozitom sa američkom bankom. Zlatne poluge imaju slike, kinesko pisamo, neki oblik pisanja scenarija i sifre pisane latinicom.  Niko do sada još nije otkrio njihovo značenje. Kineski natpis  je preveden, a razmatra transakciju veću od $ 300,000,000. Нема коментара:

Постави коментар