Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

недеља, 16. август 2015.

Novcic - ( Finding Dimes and Pennies From Heaven )




Da unesemo malo zanimljivosti u blog, pozabavicemo se malo  drugacijim temama.

Kovanice su među popularnim nositeljima sreće. Ako nađemo novčić, ceo dan ćemo imati sreće, ali samo ako ga uzmemo. U suprotnom će nas celi dan pratiti nesreća.

Najsrecniji novčići oni su koji su svijeni ili imaju rupu, pogotovo ako ih dobijemo kao sitno u kupovini. Sreća koju takvi posebni novčići nose još je pojačana ako ih držimo u levom džepu ili na ogrlici oko vrata.

Novčići u tegli koju držimo u kuhinji takodje nose sreću. Ako sačuvamo novčić koji prvi dobijemo u danu i stavimo ga u prazan džep, privući će još novca.

Ako dobijemo sitno u ponedjeljak, imaćemo sreću cele nedelje, a kovanice koje na sebi imaju datum vlasnikovog rođendana nose im posebnu sreću. Kovanice koje su izrađene prestupne godine takodje nose sreću.


Ali zapravo ovo je samo uvod u ono o cemu zelim da Vam pisem.

Vaši anđeli i voljeni koji su umrli žele da znate da paze na Vas, i oni mogu pokušati da vam skrenu pažnju slanjem svih vrsta znakova. Znakovi koje Vam salji duhovi mogu da se koriste kao način dostavljanja smernica ili nude validaciju da ste na pravom putu.

Pronalaženje malog novčića kao penija, dinara ili bilo kog sitniša je znak od duhova ili Andjela za mnoge ljude.

Naravno, ima i onih koji se sa tim ne bi složili, i to je u redu. Ako ste uvereni da je pronalaženje kovanice, samo kovanica koje ni u kom slučaju ne nose dodatno značenje, ja neću pokušati da vas ubedim u suprotno.
Verovatno je i tacno, ali...mozda.

Ako ste imali iskustvo u pronalaženju novčića cesce u skorije vreme, verovatno ste se pitali da li to znači nešto, da li je neobicno ili cak mozda sadrži poruku od neba ili neke nevidljive sile.

Pošto su duhovi i andjeli ili sta vec,energetska bića, oni će često da koriste snove, osećanja i telepatske poruke za komunikaciju. Ali, ako ne obraćate pažnju, te suptilne znakove sa kojima pokušavaju da se povežu mogu se lako prevideti, tako da oni moraju da usklade nešto u vašoj fizičkoj realnosti da privuku vašu pažnju.

Električne smetnje, ptice i životinje koje deluju neobično, ili pronalaženje male kovanice su sve uobičajeni znakovi koji anđeli, vodiči, i vaši bližnji na Nebu mogu da koriste da privuku vašu pažnju.

Dakle, kada ste primetili ili osećate nešto neobično, ili kada nađete interesantan novčić ili mali objekat na svom putu, obratite pažnju! Tumačenje znakova iz duhovnog carstva trba uzeti sa punom svescu i pokusati da ih razumete.

Zašto kovani novac?

Kovanice su obično nalaze u novčanicima, tašnama, džepovima, ... I tako kada vidite novčić samo pogled na njega privlaci pažnju. Kovanice takođe imaju tendenciju da imaju malo sjaja, tako da uhvate sunčevu svetlost što dodatno povećava šanse da ih primetite.

Pored toga, kovanice su oblik valute, i od davnina su korišćeni kao simbol i način da se obeleze vrednosti. Plus kovanice su dostupne u izobilju, i dok su simbol vrednosti, niko zapravo ne propušta paru koji je ispustio. Ovo daje anđelima, vodičima i duhuovima voljenih priliku da se povezu sa Vama, sa nekoliko novčića koje pozicioniraju na Vasem putu bez ugrožavanja, plašenja ili da negativno utiču na vas ili bilo koga drugog.

Dakle, šta je značenje Pronadjenog novcica ?

Osim očiglednog značenja, da su kovanice znak od Vasih anđela, i vodiča ... Pronalaženje novcica znači da si voljen i cenjen. Vaši anđeli pokazuju vam nešto što nosi vrednost kao metafora vas koja se vrednuje od njih.

Bilo koji mali objekat ili novčić može da nosi ovo značenje, ali su najčešće pronadjeni novcici znakovi od andjela i duhova . Kada pogledamo kovani novac kroz prizmu 'Andjeoskih brojeva' možemo da dobijemo još veci uvid u poruku koju saopštavaju.

Broj 10 (na novcicu) je poruka od Vasih anđela i od carstava duhova da oni paze na Vas često. Sto treba da Vas oslobodi straha ili nesigurnosti jer znaci da ste voljeni i podržani.

# 10 je takođe poziv da obratite pažnju, da verujete svom instinktu i u svoju intuiciju, posebno u vezi sa promenama da se krene napred u svom životu, i da se preduzmu mere za stvaranje pozitivne promene ako ste inspirisani. Deo pravljenja pozitivne promene je da se držite fokusirani na ono što želite da se manifestuje ... Poziv vašim anđelima da Vam pomognu da uskladite svoje misli sa onim što želite da doživite u svom životu.

Dakle, šta sve to znači?

Ako pronađete novčić na putu ... Obratite pažnju! Šta ste mislili, i šta vam pada na pamet pre i nakon pronalaženja novčića? Kovanica može da sadrži poruke od svojih najmilijih, vodiča, ili anđela, i sa dobrom analizom stanja u kome ste u tom trenutku, možete proniknuti u dublje značenje. Ali jedna stvar je sigurna, pronalaženje novčiće nosi poruku da ste vredni i voljeni.

E, sad na Vama je da ovo protumacite kako zelite. Kao cistu glupost ili mozda kao misterioznu mogucnost da tu ipak ima nesto.

Нема коментара:

Постави коментар