Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Sagborski natpisSpomenik iz osamnaestog veka, koji se nalazi u engleskom okrugu Stefordšir. Pogledamo li izdaleka to je samo spomenik sa slavnom slikom pastira autora Nicolasa Poussina no približimo li se primetićemo raspored slova DOUOSVAVVM – kod koji niko nije uspeo dešifrovati  vec više od 250 godina. Iako identitet osobe koja je napisala kod nije poznat, špekuliše se da bi on mogao biti trag koji su za sobom ostavili Templari te da skriva tajnu mesta boravka Svetog grala.Нема коментара:

Постави коментар