Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

недеља, 22. март 2015.

Wow signal




Mladi  volonter Agencije za traženje vanzemaljske inteligencije, Džeri Ehman, letnje noći davne 1977. godine, možda je postao prvi čovek koji je ikada primio poruku vanzemaljskog sveta. Ehman je skenirao radio talase iz dalekog svemira nadajući se da će slučajno naići na signal bića sa drugih planeta, a onda je video da mu očitavanja naglo “skaču”. Signal je trajao sedamdeset dve sekunde, a dolazio je sa mesta gde ljudska noga nikad nije kročila: iz sazvežđa strelca, u blizini zvezde Tau Sagittarii, koja je od naše planete udaljena 120 svetlosnih godina. Ehman je pored ispisa signala napisao “Wow!” te je on tako i dobio ime. Svi pokušaji da se signal ponovo locira su propali, što je dovelo do mnogo kontroverzi i misterije u vezi njegovog porekla i značenja.






Нема коментара:

Постави коментар