Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

среда, 25. март 2015.

Cepelin L-8 ( Crash of the L-8 )



Dana 18.avgusta 1942. godine u zalivu San Franciska se podigao cepelin L-8. Porucnik D.Kodi i pomorski kadet Carls E. Adams trzili su sa svojim vazdusnim brodom neprijateljske podmornice nadomak obale.Patrolni camci i posade vise ribarskih brodica primjetili su da je cepelin odjednom izgubio visinu i odjednom zatim povucen uvis.Kontrolni toranj u vazdusnoj luci pokusavao je da uspostavi kontakt s dvojicom vojnika. Uzalud. Cepelin L-8 se nije javljao. Vazdusni brod je uronio u sivi oblak,jedini koji se nalazio na cistom plavom nebu.Kada je oblak otplovio nestao je i cepelin.
Dva sata kasnije cepelin L-8 je pronadjen potpuno neostecen na plazi.Ali su dva vojnika nestala,iako su njihovi padobrani bili u letelici.Radio uredjaj je radio besprekorno,paljenje je bilo namjesteno,jedna pedala gasa potpuno,a druga napola 'otvorena'.Nista nije bilo u kvaru.Jedino su nedostajala dva vojnika.Uprkos intezivnoj potrazi,nikad nisu pronadjeni.

Нема коментара:

Постави коментар