Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Misterija Davida Langa ( The Strange Case of David Lang )



Dogodilo se to 1880.g na farmi Davida Langa, država Tenesi, SAD. Ispred Langovog doma je bio veliki pašnjak. Tog popodneva Langova deca, osmogodišnji George i jedanaestogodišnja Sarah, igrali su se igračkom koju im je otac tog jutra doneo iz Neshwilla a roditelji su ih gledali. Gospodin Lang je pošao prema ogradi da pogleda svoje konje. Stao je uz ogradu i pogledao na svoj veliki džepni sat kada mu je žena doviknula: "Vrati se brzo, Davide, htela bih da me odvezeš u grad pre nego što se prodavnice zatvore". David mahnuvši rukom rece: "Evo me za par minuta".
Ali, nije se nikada vratio!
Deca su prestala da se igraju jer su ugledala automobil kako se približava iz daljine. Dolazio je sudija August Pack koji im je uvek donosio darove. Gospođa Lang je takođe videla auto kao i David. David Lang nije učinio više od pet-šest koraka, kada je nestao na očigled svih prisutnih. Gospođa Lang je vrisnula. Deca su ostala zabezeknuta. Svi su potrčali prema mestu gde je Lang bio viđen poslednji put pre par sekundi. Nije bilo ni grma ni stabla ni rupe koji bi narušavali površinu. Niti ikakvog traga koji bi pokazivao šta se desilo sa Davidom Langom. David Lang je nestao pred očima supruge, dvoje dece i dvoje ljudi u automobilu. Naknadna ispitivanja svedoka pokazala su da su svi videli iste stvari u isto vreme i na istom mestu. Geolog je pregledao teren i izjavio da nema nikakvih podzemnih šupljina ni rupa i da je sav teren vrlo čvrst.
Njegova žena, koja je poživela još mnogo godina,živela je u nadi da će se David Lang, jednom vratiti. Najzad je dozvolila sudiji Packu da iznajmi celu farmu osim pašnjaka ispred kuće.
Koliko je bio čudan nestanak toliko je čudno i ono sto su primetila Langova deca 1881.g, sedam meseci posle događaja. Deca su zapazila da se na onom mestu gde je otac bio zadnji put viđen nalazi krug zakržljale trave. Jedne večeri dok su stajali pored tog kruga jedanaestogodišnja Sarah je pozvala oca i na njihovo iznenađenje čuli su njegov glas koji je zvao u pomoć... ponovo i ponovo... sve slabije, dok nije otišao, zauvek.



Нема коментара:

Постави коментар