Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Polok blizanci ( The Pollock Twins )Godine 1957, jedanaestogodišnja Džoana i šestogodišnja Žaklin Polok tragično su nastradale u saobraćajnoj nesreći u Engleskoj. Bile su sestre. Godinu dana kasnije, njihova majka rodila je bliznakinje Dženifer i Žilijen. Dženifer je imala mladeže na istim mestima kao Žaklin. Bliznakinje su tražile igračke za koje nisu ni mogle da znaju da postoje, a pripadale su pokojnim sestrama. Takođe, tražile su da ih vode u park u kojem nikada nisu bile (ali pokojne sestre jesu). Renomirani psiholog u to vreme, doktor Ian Stivenson, proučavao je ovaj slučaj i zaključio da su bliznakinje verovatno reinkarnacije pokojnih sestara.

                                   

Нема коментара:

Постави коментар