Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Cupakabra
Čupakabra je legendarni bice za koji se priča da živi u delovima Amerike, a prva opažanja su javljena u Portoriku. Ima dolazi od reči chupar (sisati) i cabra (koza), po navodnoj navici životinje da napada i pije krv stoke, naročito koza.
Fizički opisi stvorenja se razlikuju. Pričalo se da je to teško stvorenje, veličine malog medveda sa nizom bodlji koji idu od vrata do korena repa.
Prvi svedoci koji tvrde sa su videli ovo stvorenje da su ga videli u Portoriku 1995, a opažanja ove vrste su kasnije prijavljivana sve do Mejna na severu i do Čilea na jugu, pa čak se tvrdi da su ova stvorenja primećena izvan Amerika, u državama kao što su Rusija i Filipini.

Нема коментара:

Постави коментар