Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Zelena deca ( Green children of Woolpit )





U 12. veku, u selu Woolpit u Suffolku, Velika Britanija, pojavili su se brat i sestra koji su imali zelenu kožu i koji su govorili na nekom potpuno nepoznatom jeziku. Niko nije znao odakle su došli, a odbijali su da jedu sve osim ljuski od boranija.Dečak je ostao depresivan, a ubrzo je i preminuo. Devojčica je ostala u dobrom zdravlju, i na kraju je počela da jede i drugu hranu te je izgubila zelenu boju. Kada je naučila engleski, objasnila je da dolazi iz ‘Land of St. Martin’, koje je bilo mračno mesto, jer tu sunce nikada ne izlazi. Tvrdila je da je sa bratom čuvala stado ovaca, od njihovog oca,kada su počeli da prate reku i svetlost i odjednom začuli zvuk zvona – i našli se u Woolpitu.
Do danas, niko ne zna pravo poreklo "zelene dece", a neke od popularnih teorija glase... da su deca došla iz "Šuplje Zemlje" ... paralelne dimenzije, ili čak sa neke druge planete ?!



Нема коментара:

Постави коментар