Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

понедељак, 23. март 2015.

Teslin zrak smrti





Tridesetih godina Tesla je objavio otkriće jednog bizarnog i strašnog oružja: zraka smrti i tzv. Teslinog štita. Međutim, tada više niko nije ozbiljno shvatao jednog već zaboravljenog genijalnog naučnika. Tesla nikada nije obelodanio tajnu ovih velikih pronalazaka. Amerikanci danas tvrde da su Sovjeti odavno otkrili i da koriste Tesline skalarne talase. Time tumače činjenicu da su Sovjeti u razgovorima o SALT-u, 1975, neočekivano predložili ograničavanje daljeg razvoja novih oružja "strašnijih od svega što bi čovek mogao da zamisli". Jedno od ovih oružja je, kažu, i Teslin bacač, dovršen i testiran u fabrici oružja u Sarisaganu, za koji se tvrdi da je neka vrsta energetskog lasera ili akcelerator čestica. (Da li je to tajanstveno oružje koje je svojevremeno gospodin Zirinovski obećavao bosanskim Srbima?) Taj bacač mogao bi da bude Teslin skalarni aparat sa četiri oblika delovanja. Prvi oblik je Teslin štit, sferična energetska opna, razvijena preko velikog područja, kroz koju ništa ne može da prođe, a u dodiru sa njom svaki delić materije nestaje kao para. Kada bi se nekoliko ovih štitova postavili jedan iznad drugog, kroz njih više ne bi mogli da prođu ni gama zraci! Teslin štit se napaja iz Morejevog generatora, i tako mu je dostupna ogromna i besplatna energija. Drugi oblik je pulsar - jedna vrsta oružja, čije probe je, kažu, registrovao satelit Vela, u jugozapadnim delovima Afrike, 1979. i 1980. godine. Naučnici u Arecibo jonosferskoj laboratoriji u to vreme su registrovali poremećaje gravitacionih talasa iz pravca eksplozije.


Нема коментара:

Постави коментар